Veelgestelde vragen (FAQ)

Vragen over abonnementen en betalingen:

Wat is het verschil tussen de abonnementen?

Het verschil tussen de abonnementen is de prijs. Het bedrag per maand is bij het jaarabonnement het laagste. Inhoudelijk is er geen verschil tussen de verschillende abonnementen.

Kan ik betalen met iDeal?

Ja. Bij het betalen kan jij kiezen om te betalen via iDeal. Zo kan je eenvoudig en betrouwbaar een abonnement afsluiten.

Zijn er andere betaalmogelijkheden dan iDeal?

Ja. Bij het betalen kan jij ook kiezen om te betalen via Bancontact, VISA of Maestro.

Maakt Tactical Base gebruik van automatische incasso?

Ja. Je betaalt het abonnement eerst zelf via iDeal of andere aanbieder. Daarna vragen we je om toestemming te geven om je toekomstig abonnement automatisch te laten incasseren (en verlengen).

Krijg ik direct toegang tot het platform?

Ja, je krijgt direct de inloggegevens per mail toegestuurd als de betaling succesvol is afgerond.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Als jij jouw abonnement wil opzeggen, moet je dit uiterlijk één (1) maand voor de vervaldatum van je abonnement hebben gedaan. Heb je dit niet gedaan, wordt je abonnement automatisch verlengd.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Ja, tenzij je uiterlijk één (1) maand voor het verlopen van het abonnement hebt opgezegd. Wanneer je dit niet doet, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en ontvang je een betalingsherinnering. Opzeggen doe je door te mailen naar info@tacticalbase.nl.

Wij willen met onze club meerdere abonnementen van Tactical Base afnemen. Met wie moet ik contact opnemen?

Als je voor een vereniging meerdere abonnementen wilt afnemen bij Tactical Base, kun je contacten opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je  opnemen.

Vragen over het platform:

Kan ik het platform ook gebruiken vanaf mijn telefoon of tablet?

Ja. Tactical Base is beschikbaar voor alle devices met internetverbinding. 

Hoe vaak wordt het aanbod van video’s geüpdatet?

Er worden wekelijks nieuwe video’s toegevoegd aan het platform.

Kan ik een suggestie doen met betrekking tot nieuwe video’s?

Ja. In “Mijn Dashboard” kan je een suggestie doen. Hierin kan je aangeven van welk spelprincipe of voetbalmoment jij meer beelden wil zien. Ook kan jij een nieuw spelprincipe of voetbalmoment aandragen.

Verwijderen jullie video’s naar verloop van tijd?

De kans bestaat dat wij filmpjes van het platform verwijderen. Via de nieuwsbrief zullen wij hier melding van doen. Mocht jij daar bezwaar tegen hebben, kan je dat via het contactformulier laten weten. Dan zal er worden gekeken of de video alsnog op het platform blijft staan. 

Kan ik video’s opslaan / markeren als favoriet?

Ja, je kan video’s opslaan / markeren als favoriet. Je kan deze opslaan in mapjes, zodat jij de video’s die jij interessant vindt ook zelf kan categoriseren.

Ik heb een vraag over de presentatietool. Met wie kan ik contact opnemen?

Bij vragen over de presentatietool kan je contact opnemen via het contactformulier van Tactical Base. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Heb ik internetverbinding nodig om Tactical Base te kunnen gebruiken?

Ja, je hebt internetverbinding nodig. Je kan dus alleen video’s bekijken, opslaan of presenteren als je verbinding hebt met het internet.

Kan ik het platform gratis uitproberen?

Nee, je kan het platform niet gratis uitproberen. Via de blog pagina kun je echter wel een goede impressie krijgen van hoe de database eruit ziet. 

Overige vragen:

Ik ben een speler. Is Tactical Base geschikt voor mij?

Ja, als speler is Tactical Base geschikt voor jou. De video’s op het platform geven inzicht in de keuzes die topspelers maken.

Ik ben een trainer. Is Tactical Base geschikt voor mij?

Ja, als trainer is Tactical Base geschikt voor jou. De video’s zijn gecategoriseerd per voetbalmoment. Tactical Base biedt niet alleen de kans om te leren van de beste teams en trainers, maar geeft jou als trainer ook nog de mogelijkheid om jouw speelwijze inzichtelijk te maken, bijvoorbeeld via het opslaan van de beelden (favorieten) en de presentatie tool.

Ik ben een speler en wil graag begeleid worden door Tactical Base. Met wie moet ik contact opnemen?

Als jij als speler begeleid wil worden door Tactical Base, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jullie opnemen. 

Ik ben een trainer en wil graag begeleid worden door Tactical Base. Met wie moet ik contact opnemen?

Als jij als trainer begeleid wil worden door Tactical Base, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.