Over ons

Over Tactical Base

Tactical Base is een e-learning programma voor elke trainer en speler die zijn of haar cognitief- en tactisch voetbalinzicht wil verbeteren. Zowel voor de beginnende als ervaren trainer is het platform het ideale vertrekpunt voor ontwikkeling. Tactical Base is met meer dan 400 leden de grootste tactische community van Nederland.

Werken met Tactical Base geeft jou meer inzicht in het brede scala aan spelprincipes. Wij garanderen dat jij elementen gaat vinden die jouw voetbalvisie verbeteren!

''Beter worden in voetbal doe je (ook) met je brein.''

Animaties en uitleg

Alle video’s van Tactical Base zijn bewerkt met pauzes, uitleg en animaties om het leerdoel duidelijk te maken. De beelden zijn gemaakt van specifieke voetbalmomenten. Denk aan spelprincipes en andere wedstrijdsituaties met een leermoment voor trainers en spelers. Tactical Base heeft alle video’s zo bewerkt dat het interessant is voor zowel amateur- als professionele trainers, maar ook individuele spelers.

spelprincipes
categorie tactical base

Structuur database

De database is opgebouwd uit de wedstrijdfases van het voetbal. Deze wedstrijdfases zijn opbouwen, aanvallen, verdedigen, druk zetten, standaardsituaties en de twee omschakelmomenten. Binnen deze hoofdmomenten zijn alle video’s gecategoriseerd. Ook kun je tientallen video’s vinden in de e-learning en de formatie database.

categorie tactical base

RT Software

De clips zijn gemaakt met de software Tactic Pro van RT Software. Wereldwijd maken diverse voetbalclubs en broadcasters gebruik van dit programma. De software maakt het mogelijk om 3D animaties toe te voegen aan video’s. Daarmee vergroten we het leereffect.