Ontwikkeling jeugdopleiding

Wil jij jouw jeugdopleiding ontwikkelen?

Als Hoofd Jeugdopleider ben jij onder andere verantwoordelijk voor het plezier en de ontwikkeling van trainers en spelers. Tactical Base deelt deze missie. Stimuleer jij het gebruik van Tactical Base? Voor elk abonnement dat jouw vereniging scoort staat een passende vergoeding. En dat gaat makkelijker dan je denkt!

Trainer Database

Het e-learning programma voor trainers bevat meer dan 800+ video’s van spelprincipes en andere wedstrijdsituaties. Leer van de beste trainers in het nationale- en internationale voetbal.

deeb7c6d5e58dcf3d9ff57cac43ea9d21(2)

Speler Database

Ook spelers kunnen zich ontwikkelen via e-learning. Leer van de houding van de beste verdedigers, de spelpatronen van top middenvelders en het positie kiezen door effectieve aanvallers.

deeb7c6d5e58dcf3d9ff57cac43ea9d21

''Video analyse voor elke trainer en speler.''

Leer van 800+ video’s

Al meer dan 500+ leden

97% Tevredenheid

Voordelen

✓ Gebruik van beelden versnelt en versterkt het bewustwordingsproces.
✓ Spelers en trainers ontwikkelen het tactisch vermogen.
✓ Ontwikkelen waar en wanneer je wilt op mobiel, desktop en tablet.
✓ Getest en goedgekeurd door amateurs en profs op elk niveau.

deeb7c6d5e58dcf3d9ff57cac43ea9d2

Commissie voor jouw club

Van elke bestelling die jij scoort ontvangt jouw club 40% commissie. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een unieke link te versturen naar jouw leden. Via een 100% transparant dashboard heb jij inzicht in de resultaten. Neem contact op voor deelname.

Brochure downloaden

Liever de brochure van Tactical Base gericht delen met een aantal trainers? Download dan de brochure in PDF en/of stuur de link door om jouw trainers kennis te laten maken met het platform. Alle voorbeelden, informatie en prijzen staan beschreven.

Geschikt voor amateur- en profclubs

Deze trainers gingen jou al voor